Themamarkten

25 jaar ervaring

100+ evenementen per jaar

Kantoor op locatie met AED

Productie in eigen beheer

Themamarkten bij Kroko’s Evenementen

Een markt op maat en in een leuk thema is natuurlijk helemaal van deze tijd.
Onderin staan enkele voorbeelden van deze themamarkten, uiteraard hebben wij nog veel meer themamarkten die wij kunnen verzorgen.

Bij elke themamarkt zoeken we bijpassende attracties en vermaak zodat het publiek op een leuke manier verrast wordt. Een themamarkt resulteert in meer bezoekers en meer koopkracht in de omgeving.

Kroko’s evenementen organiseert diverse themamarkten door het land.
De themamarkten zijn in het roze weergegeven op onze marktlijst.

Wilt u ook een themamarkt in uw winkelgebied? Klik dan hier!

Bekijk de diverse thema’s

Thema markten

Platenbeurs

Plaatjes kopen is niet alleen hip maar het is vooral heel erg leuk. Op zoek gaan naar jouw muzikale helden. Jongeren kopen weer platenspelers en de “oudere jongeren” halen weer hun pick-up van zolder. Veel nieuwe artiesten brengen ook weer muziek uit op vinyl waardoor jongeren ook de hedendaagse bands weer in de platenbakken vinden. Maar ook die ene obscure single of die mooie lp van Fleetwood Mac of van The Doors is te vinden op een van de kramen. Alle genres zijn vertegenwoordigd: Jazz, Electronisch, HipHop, Dance, Rock, Metal, Hardrock, Nederlands etc. Uiteraard mag op deze themamarkt de wandelende jukebox niet ontbreken.

Boekenmarkt

De boekenmarkt, waarin taal, literatuur en poëzie centraal zal staan.

Het aanbod varieert van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips en van boeken over sport tot geschiedenisboeken. U kunt terecht bij boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. Een workshop boekenlegger maken behoort tot de mogelijkheden of een bezoek van een echte sprookjesprinses.

Creamarkt

Hobbyisten, creatieveling en workshops zijn allemaal te vinden op de Creamarkt. Deze ondernemers willen niks liever dan zo veel mogelijk mensen blij maken met hun handgemaakte producten. Een unieke winkelstraat, een verzamelplek en podium voor getalenteerde makers en hun unieke, handgemaakte cadeaus. Ook zijn er allerlei workshops te volgen en behoort een 3d art straatkunstenaar of cartoontekenaar tot de mogelijkheden.

Ibizamarkt

Liefhebbers van hippe markten en de levenstijl van Ibiza mogen deze themamarkt niet missen. Kroko’s Evenementen tovert uw winkelgebied om tot het ultieme Ibiza gevoel. Diverse standhouders verkopen Ibiza gerichte producten denk aan sieraden, feather extensions, Ibiza styled kleding, hoeden, hippe en zelfgemaakte kleding, schoenen, hippe laarsjes, omslagdoeken, maar ook accessoires voor huis en tuin met de typische spaanse kleuren kunt u kopen. Op de foto met het Hippie duo John en Yoko en wat te denken van zingende hippies die rondlopen op de Ibizamarkt en veel love, peace en happy songs ten gehore brengen.