Muziek entertainment

25 jaar ervaring

100+ evenementen per jaar

Kantoor op locatie met AED

Productie in eigen beheer

Muziek Entertainment

Het is altijd een verrassing om op een evenement te lopen en te zien waar het geluid vandaan komt wat je al van ver hebt gehoord. Of het nu om muziek, gelach of applaus van het publiek is, het wekt je nieuwsgierigheid en je moet gewoon even gaan kijken. Performances op een evenement bepalen het straatbeeld en het sfeerbeeld van die dag. De performances zullen de bezoekers onthouden en nog lang over napraten.

Natuurlijk mag de muzikale noot niet ontbreken op uw evenement…

Kroko’s Evenementen is van alle muzieksoorten thuis!

Wanneer u een evenement van Kroko’s Evenementen bezoekt, bestaat de kans dat u onze Brassband tegenkomt.

Deze jonge mannen waren op zeer jonge leeftijd al gedreven op het gebied van dans en muziek. Het Caribische gebied is de grondlegger van dit succes en talent.

Het publiek wordt letterlijk wakker geschud door een ware muziekexplosie. De basis elementen voor deze explosie zijn: de ritmische klanken van de blaasinstrumenten, de verwoestende trommels en de mooiste tropische danseressen. Deze formule maakt het geheel tot een onvergetelijke show.

Een gevarieerd muziekprogramma is ontzettend belangrijk. U kunt denken aan een Nederlandstalig thema of een Rock and Roll thema of een multicultureel muziekprogramma. Kroko’s Evenementen denkt altijd goed na over de doelgroep en is gewend om met zowel grote als kleine budgetten te werken. Daarnaast kan Kroko’s Evenementen zogenaamde ‘packagedeals’ voor u afsluiten, waardoor u een combinatie van de beste artiesten tegen een korting kunt boeken.

Klinkt dit u als muziek in de oren en wilt u een vrijblijvende offerte aanvraag doen, klik dan hier!