Samenwerking

25 jaar ervaring

100+ evenementen per jaar

Kantoor op locatie met AED

Productie in eigen beheer

Elk evenement is uniek

Kroko’s Evenementen werkt al vele jaren als vertrouwde partner in het organiseren van kleine en grootschalige jaarmarkten en evenementen. Met de opgedane kennis en ervaring heeft Kroko’s evenementen zich op de kaart gezet als zijnde onbetwist uw evenementenspecialist.

Plan van aanpak

Kroko’s evenementen heeft een professionele projectmatige aanpak wat betreft de uitvoering en organisatie van publieksevenementen. 

Allereerst maken we een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken. Tijdens dit vrijblijvend oriënterend gesprek bespreken we vooraf uw wensen en verkennen we het evenemententerrein. Vervolgens wordt er een passende offerte op maat aangeboden.

“Voorbereiding is het halve werk”

Na akkoord van de offerte worden de benodigde vergunningen op basis van de gemaakte indeling van het programma aangevraagd bij de desbetreffende gemeente. Op onze tekenafdeling schalen de autocad tekenaars het evenementengebied in. Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen van de brandweer. Ook wordt hier de opmaak van de reclame gemaakt. In onze drukkerij wordt het drukwerk vervolgens geprint, u kunt kiezen uit allerlei materialen en formaten. Tot de mogelijkheden behoren buitenreclame, spandoeken, banners, raambiljetten etc.

Een markt krijgt uitstraling door een diversiteit aan producten van verschillende standhouders. Door de branchebescherming garandeert Kroko’s evenementen een goed varieert aanbod.

Onze doelstellingen kort en bondig:

  • Zorgvuldige samengestelde markt met een divers aanbod van handel en nette standhouders
  • Samenstellen van een aantrekkelijk aanvullend programma
  • Stimuleren van deelname van lokale stichtingen en verengingen
  • Extra aandacht voor communicatie en publiciteit

Op de dag van het evenement zijn er altijd voldoende medewerkers in herkenbare bedrijfskleding aanwezig om de markt te coördineren. Door gebruik te maken van segways zijn onze medewerkers snel ter plaatse om eventuele problemen in de kiem te smoren. Onze medewerkers hebben een probleemoplossende instelling en werken vanuit een mobiel kantoor compleet met vergaderruimte en ontvangstbalie. Ook is hier een AED aanwezig, onze medewerkers hebben een BHV diploma en hebben een reanimatie cursus gevolgd.

Referenties

Haantjesdag Woudenberg

Furieade Maassluis

Renesse

Katwijk aan Zee

Katwijk aan den Rijn

Wilt u ook een langdurige samenwerking aangaan en een vrijblijvende offerte ontvangen, klik dan hier!